Keolis Nederland

Keolis Nederland

Keolis Nederland, voormalig Syntus, is onderdeel van de Franse Keolis group. In o.a. Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Duitsland en Nederland organiseert Keolis per spoor en weg openbaar vervoer.

Aanleiding

Keolis Nederland neemt per 10 december het openbaar busvervoer over in het concessiegebied ‘Almere’. Hiervoor zetten ze o.a. 100 gloednieuwe MAN Bussen in. Het volledige onderhoud gaat verzorgd worden door onze 11 nieuwe collega’s van de BusPartners vestiging in Almere.

Opdracht omschrijving

Deze 100 nieuwe MAN bussen en 7 BYD bussen moeten voor 10 december operationeel zijn. Zowel de bussen als de volledige apparatuur, aangeboden door Keolis, moet begin december inzetbaar zijn.

Oplossing

Om de bussen op tijd klaar te maken heeft BusPartners in samenwerking met MAN Truck en Bus en DRV Groep, een tijdelijke werkplaats geopend; een zogenoemde pop-up workshop! In 6 weken tijd wordt er onder leiding van Ton Combe, door een team van 17 monteurs hard gewerkt om de bussen op tijd gereed te hebben voor inzet. In elke bus wordt de door Keolis aangeleverde apparatuur ingebouwd, het voertuig rijklaar gemaakt en natuurlijk uitvoerig getest.

Resultaat

Vanaf 10 december ‘live’ te bewonderen in Almere!

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

T. +31 88 73 77 150 – E. info@orionfleetmanagement.com