Over ons

Wie is BusPartners?

BusPartners is een technisch dienstverlener, met specialisatie in de bus- en touringcarsector. Wij werken zowel voor grote OV vervoerders, als touringcarbedrijven. Dit doen we vanuit verschillende gespecialiseerde locaties in Amersfoort, Almere, Middelburg en Zoetermeer. Tevens kunnen we terugvallen op een netwerk van partnersbedrijven uit de eigen groep.

Voor al onze klanten staat het wagenpark in de bedrijfsvoering. De inzetbaarheid van het wagenpark is zodoende essentieel. De bussen hebben daarbij vaak een technisch complex karakter (elektrische aandrijflijnen, periferie apparatuur, et cetera) en de financiële footprint is aanzienlijk. Wij noemen dit ‘bedrijfskritische mobiliteit’.

NEEM CONTACT OP

Hoe werken wij?

Veelal werken wij vanuit een meerjarige partnership met onze opdrachtgevers, waarbij BusPartners binnen een openbaar vervoersconcessie de verantwoordelijkheid draagt voor de inzetbaarheid van de vloot in een specifieke concessie. Hiertoe sluiten wij een prestatiecontract af.

De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd in een gespecialiseerde werkplaats door gespecialiseerde bus technici. Vaak betreft dit maatwerk, waarbij BusPartners kan optreden als volledige outsourcepartner, waarbij (technisch) personeel wordt overgenomen of gedetacheerd. Ook ‘shop in shop’ of ‘management constructies’ behoren tot de mogelijkheid.

Wij geloven in het ‘one stop shop’ principe. Met ervaren busspecialisten houden wij al uw materieel inzetbaar, ongeacht merk, type of aandrijflijn (volelektrisch, diesel, CNG of hybride). Dit kan zowel in een open- als een gesloten reparatie- en onderhoudscontract.

Desgewenst kan de dienstverlening worden gecompleteerd met fleet management diensten en uitgebreide rapportages in samenwerking met ons zusterbedrijf ‘Orion Fleet Management’.

NEEM CONTACT OP

Voor wie werken wij?

Wij werken voor de grootste openbaarvervoerders in Nederland, maar ook lokale partijen met enkele touringcars of taxi’s kunnen bij ons terecht.

BusParters is een handelsnaam van OrionPartners B.V., onderdeel van Orion Complex Fleets B.V.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

T. +31 88 73 77 150 – E. info@buspartners.nl