Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onze kracht ligt in de merkonafhankelijke en multidisciplinaire oplossing. Wij zijn daarom een totaalpartner voor de instandhouding van uw totale vloot, ongeacht merk en type. Wij voorzien daarbij in de totale instandhouding ‘van bumper tot bumper’, dus onderhoud, reparatie, revisie, schadeherstel en keuringen. Ook voor periferie-apparatuur kunt u in veel gevallen bij ons terecht.
Voor het lokaliseren van storingen wordt gebruikgemaakt van de modernste diagnosesystemen.
Door de producttrainingen van de fabrikanten te volgen, heeft BusPartners altijd de juiste kennis in huis voor elk merk voertuig.

NEEM CONTACT OP

Open en gesloten onderhoudscontracten

BusPartners biedt zowel open als gesloten onderhoudscontracten. Hierbij is het mogelijk om risico’s in relatie tot onvoorspelbare onderhoudskosten te verleggen.

Inbouw apparatuur en campagnes

Wij zijn gespecialiseerd in de seriematige inbouw van (periferie-)apparatuur en uitvoeren van campagnes. Dit bijvoorbeeld voorafgaand aan de start van een nieuwe concessie.

Zero Emission en fossiele brandstoffen

De dienstverlening van BusPartners stopt niet bij diesel of groen gas. Ook voor zero emission, hybride of mixed vloten organiseert BusPartners de totale instandhouding.

Speciale proposities / werkplaatsovernames

BusPartners is vaak partner voor complete concessies. Dit impliceert dat we doorgaans betrokken zijn bij de start of overname van complete werkplaatsen incl. overgang of detachering van (technisch) personeel.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

NEEM CONTACT OP