Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onze kracht ligt in de merkonafhankelijke- en multidisciplinaire oplossing. Wij zijn daarom een  totaalpartner voor de instandhouding van uw totale vloot. Dit zogezegd ongeacht merk en type. Wij voorzien daarbij in de totale instandhouding ‘van bumper tot bumper’, dus onderhoud, reparatie, revisie, schadeherstel en keuringen. Ook voor de periferie apparatuur kunt u in veel gevallen bij ons terecht.
Voor het lokaliseren van storingen wordt gebruikgemaakt van de modernste diagnosesystemen.
Door de producttrainingen van de fabrikanten te volgen, heeft BusPartners altijd de juiste kennis in huis voor elk merk voertuig.

NEEM CONTACT OP

Open- en gesloten onderhoudscontracten

BusPartners biedt zowel open- als gesloten onderhoudscontracten. Hierbij is het mogelijk is om risico’s in relatie tot onvoorspelbare onderhoudskosten te verleggen.

Inbouw apparatuur en campaigns

Wij zijn gespecialiseerd in de seriematige inbouw van (periferie) apparatuur of campaign. Dit bijvoorbeeld voorafgaand aan de start van een nieuwe concessie of campaign

Zero Emission en Fossiel

De dienstverlening van BusPartners stopt niet bij diesel of groen gas. Ook voor zero emission, hybride of mixed vloten organiseert BusPartners de totale instandhouding.

Speciale Proposities / Werkplaatsovernames

BusPartners is vaak partner voor complete concessies. Dit impliceert doorgaans de start of overname van complete werkplaatsen incl. overgang of detachering van (technisch) personeel.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

T. +31 88 73 77 150 – E. info@buspartners.nl